Praktijk aMareTerra

In deze praktijk aMareTerra bestaat de mogelijkheid voor een natuurgeneeskundig consult, vasten- en reinigingskuren, wandelkuren, rust- en herstelkuren, yoga en kruidencursussen. De kuren vinden plaats in het huis bij de praktijk.

In het logo van aMareTerra staan drie rode letters. Deze geven aan:

rust
reinheid
regelmaat


We proberen dit principe in alle boven genoemde facetten toe te passen.


Waar bevindt zich de praktijk?

De praktijk en het huis staan in een rustige woonwijk aan de rand van de Amsterdamse Waterleidingduinen in het dorp De Zilk in de gemeente Noordwijkerhout.
Dit duingebied is bijzonder afwisselend en rijk aan planten en dieren. U hoeft maar vijf minuten te lopen om van deze prachtige natuur te genieten. U kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Een wandeling van een uur brengt u op het strand. Met de fiets doet u er twintig minuten over en met de auto maar acht.


Wie heeft de leiding in de praktijk?
Ria Hogervorst is iriscopist, kruiden- en natuurgeneeskundige. Zij heeft deze studie aangevuld met een opleiding Kneipp hydrotherapie in Bad Worishofen (Duitsland). Vanaf 2001 is zij secretaris van de Nederlandse Kneipp-Bond. Daarnaast geeft zij yogales aan volwassenen en kinderen. Voorheen heeft zij vijftien jaar als laborante in een ziekenhuis gewerkt en vervolgens achttien jaar aan de Leidse Universiteit. Zij is lid van de Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst (NWP p 1274), gevestigd te Budel.


Voor al uw vragen en een afspraak kunt u contact opnemen met Ria Hogervorst:

e-mail:       info@amareterra.nl
telefoon:    06 15 52 81 74

adres:
aMareTerra
Lijsterbesstraat 15
2191 BW De Zilk